Mindshare seminar AfterAd

I EN NÆR OG MØRK FREMTID ER REKLAMER BANDLYST.

KAN DIT BRAND OVERLEVE I EN VERDEN UDEN REKLAMER?

TILMELD DIG AFTER AD EVENTET HER

* indicates required
Tilladelser

TID OG STED

Onsdag d. 12. oktober 2016 kl. 9-11 (kl. 8.30 – croissanter og kaffe)
CinemaxX, Bruun’s Galleri
M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C

CinemaxX Bruun's Galleri

Arrangementet er gratis. Sidste frist for tilmelding er 05.10.16. Ved for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse arrangementet. Skulle du blive forhindret i at møde op, så send en mail til copenhagen@mindshareworld.com. Ved udeblivelse fra arrangementet faktureres et no- show-fee på 250 kr.

PROGRAM


Har vi et de facto reklameforbud i Danmark?

v. Arnt Gustafsson, Business Planning Director, Mindshare


Forbrugernes opmærksomhed til reklamer har været faldende de seneste år. Hvad sker der, hvis udviklingen fortsætter? Er udviklingen den samme i alle mediegrupper? Hvor er mulighederne for annoncørerne til at komme i dialog med forbrugerne? Resultaterne fra årets Reklameanalyse sætter rammerne for After Ad.

Fremtidens out of home reklame

v. Ida Løfberg, Sales Manager & Rasmus Andersen, Head of Research & Technology, Airmagine


Hvordan gøres reklamer mere relevante for modtagerne? Hvordan ser intelligent segmentering ud i praksis? Hvordan kan man skabe mere værdi ved at nå ud til meningsdannere? Hvordan arbejdes der med content marketing i Københavns Lufthavn?

Kan dit brand overleve i en verden uden reklamer?

v. Jacob H. Mouritzen, Invention Director, Mindshare


Hvordan kan man som brand overleve, når man kun må kommunikere med forbrugerne uden at bruge betalte medier? Jacob Holst Mouritzen fortæller om, hvilke tiltag brands bør tage, hvis de vil gøre sig gældende i en verden uden reklamer og hvordan man fortsat kan være relevant, attraktiv og top of mind.

Vi er det første og eneste fuldt integrerede medie- og kommunikationsbureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger på tværs af alle platforme samlet ligeværdigt i samme organisation. Det skaber fundamentet for mere sammenhængende løsninger til en lavere samlet pris og med en hidtil uset hastighed.

Læs mere om Mindshare – dit integrerede bureau og kontakt os for at høre hvordan vi kan “Fast Forward Your Business”.