Mindshare seminar AfterAd

I EN NÆR OG MØRK FREMTID ER REKLAMER BANDLYST.

KAN DIT BRAND OVERLEVE I EN VERDEN UDEN REKLAMER?

After Ad 2 – En verden uden reklamer!

Reklamelede, butiksdød, faldende forbruger loyalitet, medie turbolens, prispres,  kopivarer og private lables er blot nogle af de forandringer virsomheder oplever. Amazon står på spring til at udkonkurrere store dele af net- og detailhandel og derved reducere mulighederne for annoncører og brands for at sælge og være i dialog med kunderne.

Vi har sat denne udvikling på spidsen og udviklet en række film – After Ad2, der tager os med ind fremtiden. En fremtid, hvor al handel domineres og styres af én global handelsplatform – MEGACORP.

After Ad 2 Seminaret pinpointer de væsentligste udfordringer for virksomheder, brands, detailhandel, medie og reklame og talerne vil komme med anbefalinger til, hvordan man som annoncør kan forberede sig på fremtiden og drive en profitabel vækstagenda.

Du kommer hjem med ny inspiration til:

  • Hvilke mediemuligheder har vi, når forbrugerne hader reklamer?
  • Hvordan vil Customer Experience design forandre marketing?
  • Hvordan skal brands balancere kortsigtet salg og langsigtet vækst?

PROGRAM


AFTER AD 2. How will commerce evolve in a world dominated by ONE mega retailer and how will this impact consumers and advertisers

v. Jim Cridlin, Global Head of Innovation, Mindshare London


For fire år siden præsenterede Mindshare fremtidssenariet AfterAd bygget på den præmis, at der kom et globalt forbud mod reklamer. Vi stillede skarp på, hvordan virksomheder og brand kan overleve i en verden uden reklamer.

Opfølgeren AfterAd 2 tager udgangspunkt i en fremtid, hvor al handel domineres og styres af én global handelsplatform – MEGACORP. Mindshares Global Head of Innovation, Jim Cridlin tager os med ud i fremtiden med provokerende scenarier om, hvordan ’denne nye virkelighed’ vil påvirke brands, forbrugere, detailhandel, privacy lovgivning og bureauer.

CX mulighederne. Hvordan vil Customer Experience design forandre marketing?

v/Jacob Fruensgaard Øe, Managing Director, Flip Stud!o


’Consumer is king’ har været marketing mantra siden Philip Kotlers første Marketing Management bøger i 1980’erne. Er Customer Experience design blot gammel vin på nye flasker eller vil CX forandre marketing for altid? Jacob vil give sin definition af CX og med udgangspunkt i konkrete kunde cases viser, hvordan CX har skabt nye forretningsmuligheder og platforme for vækst for kunderne i Flip Stud!o.

Mediemulighederne. Hvordan får du forbrugerne til at byde reklamer velkommen?

v/Arnt Gustafsson, Business Planning Director, Mindshare Danmark


Reklameanalysen 2019 præsenteres med fokus på nye indsigter om de medier, hvor forbrugerne byder reklamer velkommen. De medier forbrugerne elsker og hvor reklamer ikke er et nødvendigt onde, men reklamerne accepteres, inspirerer og bruges aktivt.

Brand mulighederne. How do brands balance short term sales and long term profitable growth

v/ Shardul Wartikar, Business Planning Managing Director,  Mindshare Chicago


’Mindshares amerikanske team har samlet den nyeste opdateret viden om reklamens effekter på kort- og langsigtet salg. Business Planning Managing Director, Shardul Wartikar vil præsentere disse resultater på seminaret, og vil pointere, at ROI og profitabel vækst ikke er det samme. Shardul vil fremhæve de overvejseler man som annoncør skal gøre sig, for at opnå profitale vækst samt anvise konkrete guidelines og principper for at få succes.

TILMELD DIG AFTER AD EVENTET HER

* indicates required
Tilladelser

TID OG STED

Torsdag d. 4 april kl. 08.30 – 11.30
BLOX, Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10,  1473 København K

Arrangementet er gratis. Sidste frist for tilmelding er 05.10.16. Ved for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse arrangementet. Skulle du blive forhindret i at møde op, så send en mail til copenhagen@mindshareworld.com. Ved udeblivelse fra arrangementet faktureres et no- show-fee på 250 kr.