Mindshare inviterer til seminar i København

Generation Z er samfundets første rigtige digitale indfødte. De er født mellem 1995 og 2010, de bevæger sig paradoksalt mellem en øget sårbarhed i et individualiseret konkurrencesamfund og en kollektiv oprørsmentalitet med fælleskab, fremdrift og opbrud i fokus.

Program

Tilmeld dig her

Subscribe

* indicates required

Ja, Mindshare A/S må gerne kontakte mig i forbindelse med seminaret.

Du kan til hver en tid melde dig fra. Såfremt det skulle ske, at du ønsker, at melde dig fra, kontakt da: Daniel Grabow, daniel.grabow@mindshareworld.com

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Samarbejdspartnere

Tid & sted

Tid: Torsdag d. 28. oktober 2021, kl. 14.30
Sted: Nordisk Film Dagmar, Jernbanegade 2, 1608 København

Arrangementet slutter kl 19.30

Tilmelding inden den 22. oktober

Der bliver rift om billetterne, så tilmeld dig og din marketingkollega hurtigst muligt og gerne inden den 22. oktober. Du er først sikret billetter, når du modtager en bekræftelse ved tilmelding.

OBS: Du modtager dine billetter ved ankomst.

Bliver du forhindret – så afmeld her

Har du spørgsmål og skulle du blive forhindret så kontakt Daniel Grabow i Mindshare på daniel.grabow@mindshareworld.com

Bliv lidt klogere på de unge her

Du kan med fordel få en forsmag på den unge generation ved at lytte til vores HUDDLE Podcast, hvor Mindshares egen Simone Misser-Pedersen er dykket ned i den unge generation, og med sig, har hun ingen ringere end Emilia Van Hauen, der jo er ekspert på den unge generation.

Vi glæder os til at se dig!