Reklameanalysen 2023 d. 25. oktober i København

<INDSÆT TEMA-TEKST HER>

Ligger nøglen til succes i det effektive medievalg eller i den kreative udformning? Eller er det netop kombinationen, der skaber opskriften for en kampagnes relevans og effekt i et hastigt foranderligt medielandskab?

Mindshare er kåret som ’Media Network of the Year 2023’ ved Cannes Lions International Festival of Creativity for blandt andet vores dybe forståelse for (og ikke mindst kærlighed til) synergien mellem medier, kreativitet og teknologi. På årets Reklameanalyse-seminar stiller vi skarpt på disse tre områder og inviterer til en eftermiddag fyldt med topaktuelle analyser, stærke cases og erfarne eksperter i branchen, der vil gøre dig klogere på, hvordan du hæver dit brand fra reklamestøjen med datadrevet nøjagtighed, brugercentreret relevans og gerne også en smule magi.

 

Deltag og bliv klogere på:

  • Udviklingen i opfattelsen af forskellige medier og reklameformater

  • Hvilke medier der bedst driver opmærksomhed, inspiration og købsappel

  • Kreativitetens rolle i den effektive mediestrategi

  • Hvordan kunstig intelligens vil påvirke din fremtidige marketingværktøjskasse

  • ‘Best cases’ for stærke, indsigtsdrevne reklamer, der bryder gennem støjen

(TILMELDING ER LUKKET)

Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelsesmail. Hvis ikke du modtager denne, så kontakt Daniel Grabow på daniel.grabow@mindshareworld.com.

Samarbejdspartnere

Tid & sted

Tid: Onsdag d. 25 oktober kl. 13.00 – 16.00 med efterfølgende biograffilm, popcorn og sodavand
Sted: CinemaxX, sal 2, Kalvebod Brygge 57, 1561 København

Tilmelding inden den 20. oktober

Der bliver rift om pladserne, så tilmeld dig og dine marketingkolleger hurtigst muligt og gerne inden den 20. oktober. Du er først sikret billetter, når du modtager en bekræftelse ved tilmelding.

Bliver du forhindret – så afmeld her

Har du spørgsmål eller skulle du blive forhindret så kontakt Client Manager Daniel Grabow i Mindshare på daniel.grabow@mindshareworld.com

Parkering

Fisketorvet Copenhagen Mall tilbyder 2 timers gratis parkering for alle. Men når du ankommer i biografen, så kan du tjekke din bil ind på en tablet ved ankomsten hos biografpersonalet og få 6 timers parkering.

Du skal benytte P-pladserne reserveret til kunder i parkeringskælderen (Plan 0) eller på taget (Plan 3). I alt er der ca. 2.000 P-pladser på de to plan.

Vi glæder os til at se dig!